Autorius, naudodamasis literatūra ir praktiniais žvejų bei meškeriotojų patarimais, pateikia nemažai žuvies patiekalų receptų. Aprašomi receptai tik iš gėlavandenių žuvų.Turinys: 1.Žuvienės. 2.Gėlavandenių žuvų patiekalai: patiekalai turistams. Šalti antrieji patiekalai: Aukšlė (antrieji patiekalai); Ešerys (šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Gružlys (antrieji patiekalai); Karosas (antrieji patiekalai); Karpis (šalti patiekalai, antrieji patiekalai; Karšis (antrieji patiekalai); Kuoja (šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Lydeka (Šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Lynas (šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Pūgžlys (antrieji patiekalai); Sykas (antrieji patiekalai); Starkis (šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Strepetys (šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Šamas (antrieji patiekalai); Šlakis (antrieji patiekalai); Ungurys (šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Upėtakis (šalti patiekalai, antrieji patiekalai); Ūsorius (antrieji patiekalai); Vėgėlė (antrieji patiekalai); (šalti patiekalai, antrieji patiekalai). 3 Padažai. 4. Įvairūs priedai.