Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Masažas. Išsamus iliustruotas vadovas

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955212669
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ši knyga "Masažas. Išsamus iliustruotas vadovas" atskleidžia nepakeičiamą masažo svarbą gerai sveikatai ir savijautai išlaikyti. Tiksli sveikatos samprata vis dar yra diskusijų klausimas. Dažnai esame drąsinami stiprinti sveikatą savo pačių pastangomis: sportuoti, vadovautis kūrybiškumu, keisti tuos savo elgsenos aspektus, kurie galbūt yra žalingi. Tokie siekiai dažnai būna lydimi nuolatinės kovos, kuri niekaip nesuderinama su tikruoju laimės pojūčiu ir gera savijauta. Gali būti, kad gera sveikata neįgyjama vien asmeninių pastangų dėka, tai turi tapti gyvenimo būdu.
Šioje knygoje pažvelgsime į sveikatą per masažo prizmę. Pabandykite įsivaizduoti, kad tai - rimtas nuotykis, galintis nukreipti tam tikra linkme, suteikti apčiuopiamos naudos ir tuo pačiu metu suteikti tikrai malonių pojūčių!
Stewart Mitchell- patyręs gydytojas praktikas ir masažo mokytojas, Netradicinių terapijų mokyklos, įsikūrusios Ekseteryje (Anglijoje), vadovas.

Masažas- vienas natūraliausių būdų, padedančių žmogui nusiraminti. Nepaisant nuolat augančios patiriamos fizinės ir emocinės įtampos, masažas gali padėti sumažinti stresą, skausmą ir suteikti malonų atsipalaidavimo pojūtį.

Knygoje aprašomi:

universalūs gydymo masažu būdai;
nuosekliai apibūdintos masažo technikos;
masažas, kaip pagalbos sau priemonė, padedanti atsipalaiduoti ir atsikratyti nuovargio;
masažo nauda sveikatai ir jo reikšmė kovoje su stresu;

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (1227)