Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

MANO VARDAS - PABLAS ESKOBARAS

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786090404737
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Neišgalvoti faktai – Escobaro sūnaus liudijimai.

Juanas Pablas Escobaras – garsiojo narkotikų barono Pablo Escobaro sūnus, po tėvo mirties net pasikeitęs vardą – dabar jis – Juanas Sebastiánas Marroquínas Santos. Prisiekęs nesekti tėvo pėdomis, pasirinkęs architekto, dizainerio, dėstytojo ir rašytojo kelią Juanas Pablas Escobaras teigia šią knygą nusprendęs parašyti kaip žinutę šiuolaikiniam žmogui apie gyvenimą, kurio niekas neturėtų kartoti.

Ši knyga – dalis užduoties, kurią išsikėliau ir kurią nuoširdžiai vykdau siekdamas, kad mano tėvo istorijos niekas nenorėtų pakartoti; noriu pasidalyti savo patirtimi, kurią sukaupiau gyvendamas su Pablu Escobaru – savo tėvu, ir atverti gilias žaizdas, dėl kurių pasiryžau nebūti toks kaip jis.

Tai Escobaro sūnaus išpažintis apie nesuvokiamai turtingą ir pavojingą jo šeimos gyvenimą, šokiruojantis ir atviras žvilgsnis į kriminalinio pasaulio užkulisius ir dvi Pablo Escobaro asmenybės pusės – mylintis tėvas ir žiaurus nusikaltėlis. Knygoje rasite dar neviešintų istorijų iš legendomis apipinto narkotikų barono gyvenimo: nuo anekdotinių istorijų iš kriminalinio pasaulio iki paskutiniųjų valandų.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (10)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9715)