Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Pats atsisveikinu su depresija

2.49 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga „Atsisveikinu su depresija" labai naudinga visiems saugantiems, branginantiems savo dvasinę sveikatą žmonėms. Rašytojas-pozityvistas Jeronimas Laucius vaizdžiai aprašo Vilniaus miesto psichikos centre (Vasaros 5) besivaduojančiųjų iš depresijos spąstų istorijas.

Depresija, sudėtingi žmonių išgyvenimai, kurie sukelia ne tik dvasines, bet ir kūno ligas, yra ne tik psichologų, psichoterapeutų, psichiatrų problema. Tai visos visuomenės problema, kuri iš esmės ir atsakinga už tą susidariusią situaciją, kad daugėja psichinėmis ligomis sergančių žmonių, sparčiai didėja antidepresantų vartojimas, kad mažai dėmesio skiriama dvasinių vertybių, pozityvaus požiūrio į gyvenimą propagavimui.

Todėl manau, kad autoriaus Jeronimo Lauciaus, kaip rašytojo pozityvisto, noras, pastangos padėti spręsti dvasinių išgyvenimų problemas, dalyvauti psichoterapinio gydymo procese, yra prasmingas ir reikalingas. Tikiu, kad ši knyga ne vienam skaitančiajam padės geriau suprasti ir savo paties, ir kitų žmonių dvasinį pasaulį, nukreips minčių energiją į pozityvaus savęs pažinimo ir vertinimo kelią, kuriuo eiti turi pats žmogus, o psichologas, kaip šiuo atveju ir rašytojas, gali tik padėti.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1599)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (9774)