Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

18 pinigų energijos dėsnių

7.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786099618289
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Daugelis žmonių susiduria su tais pačiais pinigų klausimais, tuo pačiu trūkumu vėl ir vėl. Jie patiria nuolatinių sunkumų siekdami susikurti stabilias ir patenkinamas pajamas. Skurdas yra giliai įsišaknijęs žmogaus pasąmonėje. Tačiau yra būdas sukurti aukščiausią pasitenkinimą ne tik pinigų srityje, bet ir santykiuose.

„18 pinigų energijos dėsnių“ yra galingas įrankis, keičiantis žmonių gyvenimą, pajamas ir santykį su savimi. Tai įrankis, vedantis žmogų iš skolų ir skurdo. Asmuo, kuris susitvarko 18 pinigų energijos dėsnių, patenka į būseną „Aš visada turiu pinigų. Jei noriu jų daugiau, pinigai ateina. Jei staiga pinigų srautas sumažėja, aš nejaučiu trūkumo. Aš visada jaučiu perteklių ir gausą".

Valentina White

Galingų transformacijų trenerė, kuri veda į visišką pasitenkinimą gyvenimu ir gausa. Per 10 metų, vadovaudama savo finansų įmonei, ji sukūrė unikalų įrankį „18 pinigų energijos dėsnių" ir tapo pinigų energijos meistre.

Ji yra sėkminga 3 verslų savininkė, nominuota 2021 m. verslininke ir CFO.

Jos sugebėjimas baimes paversti įkvėpimu išgelbėjo daugybę įmonių nuo pandemijos nesėkmių. Jos misija – dalintis finansinėmis ir patirtinėmis žiniomis, įkvėpti ir pažadinti individualų pinigų srautą bei natūralią gausą.

Unikalus V. White koučingo stilius ir programos leidžia jos klientams pasiekti visišką pasitenkinimą gyvenimu ir verslu.

Daugiau informacijos:
www.valentinawhite.lt
www.augimostudija.lt
Facebook: @msvalentinawhite

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (36)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3948)