Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Apskaitos ir mokesčių dokumentai: su CD

14.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955041849
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Minkštas viršelis
Puslapių skaičius:
468
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Apskaitos ir mokesčių dokumentai“ su CD – apskaitą ir mokesčius reglamentuojantys norminiai aktai leidžia daugelį ūkinių operacijų pagrįsti laisvos formos dokumentais. Todėl įmonių apskaitininkams patogu turėti jau sukurtą dokumento formą, kurią papildžius konkrečios įmonės rekvizitais ir apskaitomų objektų skaitmenine išraiška, pagrindžiama ūkinė operacija. Pagrindinių apskaitos ir mokesčių dokumentų formos, jų užpildymo tvarka, būtinieji dokumentų rekvizitai, dokumentų judėjimo tarp įmonės padalinių schemos. Kiekvieno skyriaus pradžioje trumpai apibūdinami nagrinėjami dokumentai, jų tarpusavio ryšiai. Nagrinėjant dokumentą, nurodoma jo paskirtis, jo naudojimo ir grupavimo buhalterijoje ypatumai, dokumento saugojimo įmonės archyve terminas. Detaliai aprašomi dokumento rekvizitai, pildomi laukeliai. Prie knygos pridedama kompaktinė plokštelė su pildomomis dokumentų formomis. Knygoje pateikiami dokumentų pavyzdžiai su aprašymais, tai padeda susiorientuoti, kokioms ūkinėms operacijoms, kokiems technologiniams procesams dokumentuoti naudojami konkretūs dokumentai. Pridedamas CD paspartina apskaitininkų darbą sukuriant ir užpildant konkrečius apskaitos dokumentus. Visi dokumentai sugrupuoti pagal apskaitos barus:
atsargų apskaitos dokumentai, ilgalaikio turto apskaitos dokumentai, gamybos apskaitos dokumentai, kasos ir banko apskaitos dokumentai, reklamos ir reprezentacijos apskaitos dokumentai, pardavimų apskaitos dokumentai ir kt.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11503)
User knygavisiems-knygynas
knygavisiems-knygynas
(1751)
11503 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3843)