Didžiausiame (daugiau nei 300 puslapių!) tokiame leidinyje Europoje rasite nuostabias maisto bei mados fotosesijas, išskirtinius interviu su įdomiausiais pasaulio šefais bei kulinarinio pasaulio atstovais, įvairius kulinarinius iššūkius, įspūdžius iš VMG kelionių, stalo serviravimo idėjas, visais metų laikais aktualius straipsnius bei informaciją ir – be abejo – autorinius receptus iš sezoninių produktų.
Ketvirtąjį numerį įkvėpė muzika ir Lietuvos kulinariniai pasididžiavimai: didžiuotis galime ne tik patiekalais ar produktais, kuriuos pažįstame ir mėgstame nuo vaikystės, bet ir iškiliausiomis Lietuvos maisto verslo asmenybėmis, kurios nuo nepriklausomybės atkūrimo formavo Lietuvos maisto kultūrą.
Pavasario numeryje - specialus septynių ingredientų iššūkis keturiems žinomiems Lietuvos šefams, interviu su geriausia Azijos šefe Lanshu Chen bei visame pasaulyje pripažintu konditeriu Micheal Laiskonis, ir, kaip visada, originalūs VMG receptai: naujos kiaušinienių ir lietinių variacijos, originalūs kotletai ir varškėčiai, taip pat – brusketos, salotos bei desertai su braškėmis.